Красимир Янков: БСП трябва да отстоява перманентно своята позиция – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред не бяхме запознати с писмото на Цветан Цветанов. Въпросът е защо Цветанов в поискал проверка на фирмата строител към Столична Община, а не към ДНСК. Това попита депутатът от БСП Красимир Янков в предаването “Още от деня” по БНТ.

“Когато апартамент се закупи на по-ниска цена от пазарната, започват да се задават въпроси, за това дали държавата не се източва и дали не се използва един безконтролен ресурс. На фирмата строител на апартамента на Цветанов са и опростени едни 20 милиона лева. Те разбира се биха се отблагодарили за тази услуга с една по-ниска цена на имот”, каза още Янков.

“Има контролни органи, които да задълбаят и аз ги призовавам за действия. Вярвам в безпристрастната работа на институциите”, допълни още той.

“Всички чакат реакцията на Борисов, само че този път той не може да използва тази възможност за лъскане на имиджа си. Оставката на Цветанов ще е несъществена”, категоричен бе Янков.  

“БСП трябва да отстоява перманентно своята позиция. Заявяването на позиция еднократно не дава ефект. Избирателите ще покажат на евроизборите, дали излизането на БСП от НС е добро решение”, коментира депутатът.  

“В края на седмицата ще имаме предложение към избирателите за евроизборите”, завърши Красимир Янков. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар