Крачката до разстрелите по улиците е малка и под предтекст, че е за вашата сигурност!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както е тръгнало наистина ще стана партизанин, човек от съпротивата или както си го наречете. Въпрос на време е да забранят не само излизането от дома и пазаруването, ще забранят мисленето.

Като ученик много обичах да чета за историята на третият райх и сега виждам как всичко се повтаря. Хитлер е бил продукт на немското военно разузнаване -Абвера. Беден, но безскрупулен. Идеалният кандидат за диктатор, също като МУСОЛИНИ.

Познато ли ви е? И вие ли мислите, че някой друг ще се погрижи това да не се случи?

Крачката до разстрелите по улиците е малка и под предтекст, че е за вашата сигурност….

Стефан Стефанов

Бележка на АФЕРА: Мазният прислужник на Боко Тиквата, с лампазите, хлъзгаво подсмихнат подгрява, че предстои да се излиза и от къщи с декларация. Да ви еба у тъпите тикви и малоумните декларации! Те тестове не правят, хабер нямат колко заразени има, ама заключили цялото население, щото тъй му е най дюшеш на Диктатора. И като го отключи някога – кво, бе, тъпанари, да не би заразените, да се изпарят, които така и не знаете колко са?!

Днес 92 души в Пловдив са глобени с по 5 бона, че излезли на улицата, във Варна идиотите глобяват с по 5 бона всеки, който отиде в Морската градина, като че им влиза в кенефа на Хунтата и се блъска в Бойко Борисов, в Бургас пък другият дебил кърти пейките в парка…

Това не е никакво опазване на населението от коронавирус! Това е ДИКТАТУРА НА НАЙ-МРЪСНИТЕ КОРУМПИРАНИ ФАТМАЦИ, КОИТО НЯКОГА СА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар