Крими оферта за затвора: Бойко дава по 1 млн. кеш на всеки депутат, подкрепил безумната идея за Велико Народно събрание

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов е отправил неприлична оферта, която Наказателния кодекс наказва с ефективна присъда за предлагане на подкуп в особено големи размери и който представлява особено тежък случай, научи Narod.bg.

Премиерът, поставен на ръба на политическото небитие, е оферирал деветимата независими депутати в парламента плюс народните избраници от опозицията, че дава по 1 млн. лева кеш на всеки, подкрепил безумната идея на ГЕРБ за свикване на Велико Народно събрание, потвърди източникът на Narod.bg.

Същата информация за престъплението на Бойко бе анонсирана и от бореца срещу корупцията Григор Здравков. Бившият митнически служител алармира, че Борисов е предложил по 1 млн. лева на депутатите за подкрепа на идеята, с която се опитва да се спаси от оставка – свикване на ВНС.

Реклама

Григор Здравков алармира за престъплението, готвено от Бойко Борисов

Според Здравков предложението е с краен срок 31 август, днес. До 22 часа всеки корумпиран депутат, който иска да гушне милион, откраднат от ГЕРБ чрез серията манипулирани обществени поръчки, трябва да даде знак, че ще гласува „правилно”, за да си получи свитите от България пари.

За да може да стартира предложението за свикване на Велико народно събрание са нужни 120 депутати. Идеята е това да стане още на 2 септември. След това обаче предстои по-големият зор – 160 народни избраници да решат свикване на Велико народно събрание за нова конституция, писана от корумпираните неграмотници на ГЕРБ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар