Крими писателката Надя Чолакова: Брендо се пенсионира – Криминално – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Крими писателката Надя Чолакова: Брендо се пенсионира

стоп кадър/НОВА

Защо и как Евелин Банев, по прякор Брендо, се прибра у нас? Ще говори ли и трябва ли някой да се страхува от това, което има да разкаже? Темата в студиото на “Събуди се” коментира журналистът и автор на поредицата “Живей бързо” Надя Чолакова.

“Предполагам, че Брендо се прибра, за да се пенсионира след дългото издирване, и след като дълго време беше в неизвестност. Това публично беше написано на няколко места. Дори и аз съм го казвала публично – че той е дошъл с това бръмчащо самолетче, което е минало с шестима души през няколко държави от НАТО”, заяви тя.

По думите ѝ “трябва да се види дали има негови отпечатъци и колко души са пътували с този самолет”. “Ние все пак не знаем тук ли е бил, разхождал ли се е, обикалял ли е? Какво да кажем за човек с дузина и най-различни паспорти. Има много версии къде е бил. Мисля, че Калин Стоянов би могъл да бъде по-конкретен по този въпрос”, подчерта Чолакова.

Тя коментира и хипотезите, които се появиха във връзка с доброволното предаване на Брендо, а именно, че е болен, че са му свършили парите, че иска да лежи в затвора по-малко. “При толкова много имоти и толкова дълъг – 30-годишен, трудов стаж в един тесен профил – дълбоко се съмнявам, че ще се регистрира в Бюрото по труда и е отишъл в затвора, за да го хранят с хубава храна и да търси покрив над главата си. Според мен това е един знак, че той иска да си излежи присъдата. И второ – че се пенсионира. Ще има предложение да му се акумулират присъдите, което означава, че ако това се случи – той ще лежи доста по-малко”, подчерта журналистът.

Чолакова изрази увереност, че “е напълно възможно Брендо да се пенсионира”. “Ако иска да живее… трябва да го направи. Според мен предаването му на властите беше очевидно по негово желание. Очевидно вся суматоха с появата си. Беше като на кино, а Брендо се знае, че е доста рисков играч, екстремен, пада си по провокации. След първия си роман, който написа, беше загатнато, че той има нужда от уединение, за да напише втората си книга”, заяви тя.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар