крим

Крим предрече:Обединението на южна Украйна с Русия е предрешено. Армията на Русия ще спре украинския терор на САЩ

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Колкото  и да се пенят от САЩ, днес ставаме свидетели на историческото завръщане на Русия. Русия се завръща на земите си и освобождава територите на бивша Украйна.

В Крим заявиха, че обединението на южната част на Украйна с Русия е предрешено
Съветникът на главата на Крим Крючков заяви, че обединението на южната част на Украйна с Русия е предрешено.

Обединението на освободените райони на Южна Украйна с Русия е предрешено, опитите на киевските власти да предотвратят това са обречени на провал, каза за РИА Новости Олег Крючков, съветник на главата на Крим по информационната политика.
По-рано украинският министър на отбраната Олексий Резников в интервю за британския вестник The Times каза, че Зеленски е наредил на военните да освободят южната територия на страната. За тази цел се събират „милиони бойни сили, оборудвани със западни оръжия“.
„Киевският режим започна политика на терор, блокади

«Киевският режим започна политика на терор, блокади и издевателства срещу мирното население на освободените територии. Официалните говорители на Киев плашат с контранастъпление и призовават всички да напуснат, тъй като разбират, че провеждането на референдум в Запорожие и Херсон е неизбежно. Обединението на тези исторически руски земи с Русия е предрешено и опитите на киевския режим да предотврати това са обречени на провал», каза Крючков пред РИА Новости.

 

Освободените региони в хода на специалната военна операция ще станат пълноправни субекти на Руската Федерация…

«Крим е бил, е и ще бъде руски. Завинаги. Запорожие и Херсон вече ги чакат в голямо и дружно руско семейство», подчерта Крючков.
По време на спецоперацията руските военни взеха под свой контрол Херсонска област и приазовската част на Запорожка област в Южна Украйна. В регионите са формирани военно-граждански администрации, въведена е в оборот рублата, започва излъчване на руски телевизии радиостанции..

Освободените региони заявиха за плановете да станат част от голямото семейство на Русия.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар