Кирил Асен

Кристиян Коев: Върнахме се в Жан-Виденово време с фалирала държава заради Кирчо и Кокорчо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Измекярите Кирчо и Кокорчо няма да стигнат границата, за да избягат, а на нас жълтите павета ще са ни недостатъчни да хвърляме по тях!
Олелеее, върнахме се в Жан-Виденово време с фалирала държава заради Кирчо и Кокорчо! Сега служебния финансов министър Росица Желева предупреждава за фалит на държавата. Фалит!? Да каже защо и от къде идва този фалит и виновните да тръгнат бавно с раирани пижами към софийският затвор, та да ги бием с камъни! Сега трябвало да теглим заем от МВФ като по времето на Жан Виденов! Време е виновниците да бъдат назовани поименно. Тези, които раздадоха на близки енергийни фирми чрез помощи националния бюджет и прибраха милиони комисионни.

Време е тези, които оставаха на тъмно в Министерство на финансите да оформят собствените си далавери по цяла нощ, да си понесат отговорността! Стига с това размиване на вина и безименни национални предателства! Ако се повтори ситуацията от Жан-Виденовото време, Кирчо и Кокорчо няма да могат да стигнат до границата да бягат, а на нас жълтите павета ще са ни недостатъчни да ги хвърляме по тях! Измекяри!

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар