Крум Зарков: Колеги от Европейския парламент, добре дошли в нашия свят!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ако представителите на европейските институции все още са имали някакви съмнения за начина, по който българските властници и техните медии реагират на критика, нека прегледат някои наши вестници и сайтове от последните часове.

Така ще разберат, че вчера в Европейския парламент не е обсъждана корупцията и върховенството на закона в България, а единственото, което е интересувало евродепутатите са Истанбулската конвенция и малцинствата.

Ще узнаят също така, че заседанието на групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права всъщност е свикано по инициатива на българския главен прокурор.

Навсякъде ще прочетат и писмото на Гешев, което следва да ги убеди, че върховенството на закона не е застрашено от корумпирано правителство и подчинени репресивни структури, а от президента и неговата подкрепа за исканията на протестиращите.

Ще им се обясни и какви са тези протестиращи, тази “сган”, тези “маймуни”, това “стадо”, тези “пияници” и т.н., и за какво се борят недоволните – за интересите на подсъдими олигарси, разбира се.

С други думи, европейските критици днес са изправени пред кривото огледало на българската стабилност и не трябва да се учудват ако образът им е изкривен.

Уважаеми колеги от Европейския парламент, добре дошли в нашия свят!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар