Крум Зарков: Парламентът сам се направи за посмешище

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Груба политическа грешка е това, че ГЕРБ изпразниха от съдържание политиката ни. Ние подкрепихме ратифицирането на протокола за присъединяването на Северна Македония към НАТО и извън зала. Това заяви заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков в сутрешния блок на БНТ.

 

“Миналата седмица стана ясно, че има четири партии, които се чувстват добре в НС и една, която смята,че този парламент не работи добре. Някой правят само шум, а други работят. Парламентът сам се направи за посмешище. За нас дневният ред е съвсем различен”, каза още той.

 

“Проблемът с избирателните списъци е сложен, не защото починали хора гласуват, а това, че системата не може да засича българските граждани, които са избрали да живеят в чужбина, но не са си заличили адресите в страната ни. Тези празни имена се използват за манипулации”, допълни председателят на ПГ на „БСП за България“.

 

“Върховенството на закона е за всички, дори тези на власт. Този парламент се прочу с факта, че всяка седмица изместват срокове. Нищо не е сигурно”, коментира Зарков.

 

“Законът постановява, че този състав на ЦИК е избран за 5 години. ЦИК не е на БСП и на ГЕРБ, съставът се избират по партийни квоти. Законът трябва да се изпълни. В ЦИК няма партийни поръчения, удобни или неудобни за някой е вторичен въпрос”, разкри той.

 

“БСП има ясен план за действие, ще следим какво се случва. БСП остава на място”, завърши Крум Зарков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар