Крушарски заплаши, че ще се пусне за президент на БФС и изригна с лафове: Който е пил ракия с мен – да ми вика пияница – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изпълни обещанието си и каза конкретно при каква ситуация ще се кандидатира за президент на БФС. Бизнесменът зададе един конкретен въпрос на останалите кандидати и обяви, че чака конкретния им отговор. Клубният бос спомена и как се случват успехите в Локомотив.

“Личностните нападки не правят чест на никого. Всеки, който може да каже, че е пил една ракия с мен, нека ме нарича “пияница”, но който не е, да не си прави упражнения по красноречие и да се опитва да е оригинален. На приказки трудно някой ще може да ме надвие. Аз, за разлика от други, съм се учил от хора, които са управлявали с успех и бизнеса си, а и българския футбол. Някои много лаеха срещу бате Иван Славков, но в крайна сметка не виждам как дори ще се доближим до успехите от неговото време, ако не действаме с неговия размах. Той виждаше нещата с няколко хода напред и доста съм попил от него”, заяви известният и като дон Крушо пред “Мач Телеграф”.

“Доказателство за това какво мога е случващото се в Локомотив Пловдив. Наясно сте с това какви успехи постигнахме. Знаете и как, и с какви средства. Нещата в крайна сметка могат да се случват и без пари. Представете си какво ще е, когато има средства! Категоричен съм, че всички биха били доволни”, уточни собственикът на черно-белите.

Ето и неговия въпрос: Как? Как ще се подобри положението на професионалните клубове, работата с аматьорските, ситуацията в детско-юношеския футбол, нивото на съдийството, резултатите на националния отбор и не на последно място финансирането?

“Нека всеки, който иска да управлява Българския футболен съюз, да ми отговори. Да го направи публично и разбираемо. Така ще може да си спести и доста разходи по разни обиколки и турнета. Ще подкрепя този кандидат, който категорично ми покаже, че е наясно с проблемите във футбола и предложи изпълнима програма с конкретни предложения за тяхното решаване, които се доближават до моите идеи. Усетя ли обаче, че се хвърлят само обещания и напудрени празни приказки, ще се кандидатирам и аз. Контактувам с достатъчно хора, които си дават парите за футбола, които биха ме подкрепили”, категоричен е собственикът на Локомотив Пловдив.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар