Кубрат е втрещен от думите, които е чул от “арогантния” Джошуа! Вижте как двамата се заканват ВИДЕО – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Спортният свят говори за екшъна между нашия Кубрат Пулев и Антъни Джошуа по време на официалния кантар преди битката на исполините довечера в Лондон. Фенове на Кобрата бяха най-гръмогласни в залата и не само подкрепяха българина, а и мощно освиркваха шампиона в тежка категория. Това изнерви Джошуа до краен преел и от привидно благия му характер не остана нищо. Кубрат също изненадващо реагира като ужилен, макар че в месеците и дните преди боя се стараеше да се придържа към добия тон – както бе и ден по-рано на официалния брифинг.

Всичко изведнъж се взриви, след като нашето момче подхвърли няколко изречения към британеца с нигерийски корени. После двамата си размениха реплики очи в очи, стигна се и до сбутване. Наложи се дузина гардове да потушават страстите. 

Разкази от двата лагера дават яснота какво точно са си казали претендентът и шампионът в тежка категория. Първо ви предоставяме свидетелството на мендиджъра на Джошуа – Еди Хърн, а после и обясненията на самия Пулев.

“Пулев размахваше пръст и повтаряше, че ще победи, че е по-добър и че AJ е нищо. Антъни му обясняваше, че трябва да го уважава, а Пулев каза, че го уважава, но ще победи и ще стане шампион. Антъни пък го питаше: “Ти ли ще ме победиш, кого си побеждавал досега?” И Пулев каза: “Ще те приключа утре”. Пулев накрая повтори, че уважава Антъни, но ще го победи утре, което донякъде потуши страстите и двамата започнаха да си удрят юмруците.

Ако някой си мисли, че е било инсценировка, имам белези по ръцете си, които да покажат, че не е”, каза Хърн, който бе сред най-дейните в опитите да разтърве двамата боксьори.

“Казах му, че съм по-добрият боксьор и ще го унищожа в събота. Утре е моят ден, такива неща му казах. Но и го уверих, че го уважавам, защото е олимпийски шампион и световен шампион при професионалистите. Просто времената се менят. Казах му и че не го мразя, това е просто спорт.

Аз съм по-добрият боксьор в момента, не бях по-добрият на олимпийските игри, но сега съм по-добрият. Той ми отговори някакви неща, не разбрах какви точно.

Да, той ме нарече п*тка, което не е учтив език, не ми хареса. Ще видим утре обаче кой е това нещо.

Не съм искал да го смущавам нарочно преди двубоя. Не ми е това целта. Ще видим утре какво ще се случи, всички ще видят. Той ми каза, че съм нервен, приличам ли на нервен човек? Аз съм толкова балансиран и мога да отида да кажа на някого, че съм сгрешил и да му се извиня. Така правят мъжете, а тази дума, която Джошуа ползва срещу мен, тя е за хората, които правят грешки, но не се извиняват, а продължават да говорят глупости. Каква е точната дума – арогантност.

Първото правило, на което уча племенниците ми, е да не задават глупави въпроси. Второто е да са щастливи и да обичат хората”, каза Кобрата пред iFL TV в YouTube.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар