Кубрат Плуев – Бан Ганьо в САЩ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ирина Асйова-Диамант: “Мачът на Кубрат бе първият в САЩ като професионалист. Ако лицензът му бъде отнет той няма да може да се бие повече на американска територия заради новия устав на Асоциацията на боксовите комисии.”

Тамън се добрал до големия ринг… дано не завърши безславно заради типична ганювска глупост и селски мачизъм. Но светът се променя и на бай Мачо Балкански, колкото и да му е мъчително трябва да разбере, че може и да си стронг бетон, но правилата са си правила. И чалгата в спорта не минава отвъд Океана.

Георги Христов: Не само в Калифорния – изобщо не трябва да срами България повече, където и да е!

Анжело Дренов: Не бързайте да си купувате евтини апартаменти и не се бутайте да целувате цицорести американки!

Георги Георгиев: Кобрата беше нокаутиран от Коврата. В САЩ без доказателства ги съдят за нещо, което е направено преди 30 години, какво оставало за целувка пред камера.А и ходещия поднос за суши не би изпуснала такъв удобен момент да стане известна, а и да гушне някой долар от споразумение.Кобрата направо поднесе на тепсия банковата си сметка на Коврата и то само за една целувка. Мляскай Кобра!

Николай Стойчев: Това е недопустимо за един имащ се за голям спортист. Срам за България.

Димитър Иванов: Това заслужава всеки тъп селяндур. За жалост тук в България им се възхищават, ама на друго места си получават заслуженото. Никои не говори за бокс, мача му въобще остана между другото. Интереса към мач нулев, абсолютно посредствен. Сега може да изкара някой лев като се пусне в американки Биг Брадър, или някой контейнер тв шоу. Пародия и залез на един посредствен човек.

Камен Грозев: Тук повечето дами сами биха прилегнали, а биха били доволни от такова отношение. Това,което не разбирам е за какво му беше тази целувка.

Юлиян Агайн: Със сигурност изказванията му след като се прибра само ще му навредят допълнително,глупав и елементарен човек!

Людмил Каравасилев: Нищо неочаквано. Българският мачизъм намира своят жалък край във фарсово шоу, провокирано от елементарна липса дори на доброто старо патриархално възпитание. ПатрЕотите нямаха ли някакви морални ценности, които да следват? Поне от Дан Колов да си бяха направили модел за подражание.

Домлика Тричкова: Супер подло… постъпката е плод на еуфория и адреналин, никой достоен човек няма да използва по този начин случилото се.

Горяна Панайотова: Може би така се прави, за да бъдат отстранени силните. Ако не става с мускули, става с подлост. Откъде накъде човек от малка България ще е сред  най-силните…малко конспиративна теория, но  всичко е възможно. Иначе, съгласна съм, постъпката не е ок, особено на някой бал на английската кралица. Но това е боксов мач, а мацката е с репутацията на разкрепостена личност. Ако това й се случи в шоуто на Елън или Джей Лено, всички ще пляскат, а тук го направиха на голям проблем.

Марио Генадиев: Аз ли съм луд или………. просто не разбирам ! Как може да има последствия от това нещо? Това е смазване на всякакви мои разбирания. Мъжа дълбоко в себе си е ловец и е нормално да атакува жените да ги ухажва и т н . Какъв тормоз ? не схващам. За тези с джендърите безполовото развитие е всякакви всякакви абсурдни идей за тях мъжете най -добре да са евнуси да не поглеждат  настрани и само да работят и да им вдигат данъци и да им набиват откачени закони. Единствения проблем си е между него и приятелката му .

Венелина Желева: Голяма грешка,така ли Кубрат Пулев не чете и не гледа телевизия? Има толкова много заведени дела в Щатите за сексуален тормоз срещу актьори,режисьори ,дори  за случаи преди десетки години.

Анастас Пейков: Няма лоша реклама. Трябва да си скандален за да те гледат хората. Не видяхте ли че 10 овека го гледаха в лас вегаса и то само българи в една смешна зала. Дано да му се получи.

Веселин Тосков: Пулев прослави България и ние се гордеем с победите му…Но постъпката му е нагла и ще бере ядове…!!!

Спас Костов: Има логика, това не е Булгаристан, всеки да си прави квото си иска, там има закони и се спазват….

Борис Антипов: Първата си целувка не знам дали я помни, но тази ще. И фактура-оригинал ще има.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар