Кубрат Пулев: Господ ми е дал много – Бойни – Бокс

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Звездата на България в бокса Кубрат Пулев бе гост в предаването на NOVA – “Събуди се“. По-рано през седмицата Кобрата навърши 40 години и направи равносметка за живота си до момента.

„Обичам България. Това ми идва отвътре. Няма по-велика идея. Да, трябва всички да имаме деца, да имаме успехи и финансови печалби, но за мен това е най-важното. Почти никога не съжалявам за нищо, защото така е трябвало да стане. Изключително щастлив човек съм, защото когато човек се замисли Господ му е дал много и ти решаваш кое да вземеш и кое не. Господ ми е дал твърде много. Много изкушения съм отказал. Не знам дали някога човек е бил така изкушаван. Няма да ги изброявам. Хора сме и затова имаме морал, ценности, които да изпълняваме. Баща ми ни възпита така. Да не

„Много е важно да имаш братя и сестри. Не сме били богато детство, но израснахме добри хора. Манията на баща ми бяха книгите и бокса. Каза ми, че колкото и пари да му предлагат, книгите няма как да му ги вземат. Така сме израснали с 10 000 тома книги. Почти нямахме секции. Той ни запали по историята и България. Обясняваше ни защо ни е дал тези имена. Като малък ме беше срам от името ми – Кубрат. Смееха се децата. Но след това като станах 17-18 години започнах да се гордея с името си“, добави още той.

„Едната сестра не иска да идва да ме гледа. Каза ми, че не може да изживее втори път това нещо. Каза ми, че сърцето ѝ се е свило и дори по телевизията не гледа мачовете. Другите две идват и ще идват на мачовете. Семейната подкрепа е много важна. Най-добрите спомени са, когато всички сме били заедно. Винаги апелирам хората да дават любов и внимание към родителите си. Личният пример също е много важен. Въпрос на време е да имам дете. Готов съм от 30-годишен за баща, но така се стигна, че имаше неразбирателства между мен и човека до мен. Нека сменим темата, защото не е лесна“, каза Кобрата.

„Не се страхувам от грешките си, а прекалено много мисля и анализирам. Превантивна мярка. В моят живот гледам да не допускам много грешки. Всеки човек греши. Моите са премерени и гледам да не ги повтарям. Спрягат се имена, но нека да не казваме, за да не подведем хората. Нека да се подготвя и да съм готов за такъв мач. Когато е сигурен противника, тогава ще го кажем. Нямам проблем с противниците. Има страх единствено от Господ. Не ме притеснява нищо. Щом си заслужава каузата съм готов да жертвам и себе си“, заяви Пулев.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар