Кубрат Пулев: Скоро влизам в политиката

България, Свят, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако политическата криза се задълбочи и няма изход, ще бъда принуден да вляза в политиката и да направя партия. Това обяви Кубрат Пулев. Той нарече Слави Трифонов “неадекватен в политиката” и човек, който не може да реши проблемите на хората. Припомняме, че от 19 минути първи писахме за подобни негови амбиции още през 2018 г, а на 29 март т.г. съобщихме и за неочакваната му реч, която прилича на старт на президентска кампания.

“Не виждам и кой може да го направи на този етап, няма никаква алтернатива, от няколко партии са ми предлагали да се присъединя към тях, включително и от ГЕРБ, но съм отказвам винаги. Отдавна мисля да направя своя собствена партия, бях тръгнал, но се отказах, реших, че не е настъпил моментът, но виждам, че кризата се задълбочава, а хората не заслужават това и не е редно да опират до един шоумен, когато са докарани до просяшка тояга”, коментира Пулев пред kmeta.bg.

По думите му той ще има ясна стратегия за управлението на държавата в следващите 10 години, за да се избегнат т.нар. промени на парче, които са много вредни. “Истински човек съм и много обичам България, ще вложа цялата си енергия”, каза в заключение той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар