Култово! Пицар излъга момичета, че ще се жени за тях, а те му дадоха 30 бона от проституция – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сводник от Съединение е даден на съд за склоняване на четири жени към проституция. Найден Ванков съблазнявал дамите, като им обещавал брак. Междувременно обаче той е бил вече обвързан.

Ванков е бил пицар в заведение за бързо хранене. Живеел със съпругата и детето си в Съединение. Използвайки чара си, той съблазнил няколко дами, с които имал интимни връзки. На всяка една обещавал да се оженят, но му трябвали пари. Така жените се склонили да излязат на улицата и да предложат телата си.

Не след дълго, през 2013 година, труженичките заминали за Германия. Там те проституирали, а парите изпращали на Ванков. До 2017 година той е получил над 30 хиляди лева, изпратени през различен период от време .

През 2017 година той е бил арестуван. Trafficnews.bg пише, че още същата година е получил присъда за сводничество. Той е склонил непълнолетно момиче да предлага тялото си на улицата, като отново й е обещавал брак и любов.

Днес Найден Ванков трябваше да се изправи отново пред съда. Мъжът обаче не се появи в залата, а причината, че не е бил открит в дома си. Той не е получил и обвинителен акт.

Пред униформените, майка му е казала, че Найден е в затвор. В кой обаче не е конкретизирала.

Това наложи председателят на съда да разпореди официално запитване до Главна дирекция изпълнение на наказанията, дали и в кой затвор се намира Ванков. Освен това бе разпоредена и проверка чрез БДС, дали Найден е напускал страната.

Така делото ще продължи в края на месец ноември.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар