Ангел Кунчев предлага премахването на зеления сертификат за влизане в България

Кунчевци, Александрови Аргироци и Кантарджиевци и техните подобни няма да спрат, те имат цел и целта сте вие

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пастирите на сатаната отново, вече 3 -та седмица, се опитват да подкарат уплашените към ешафодите на експеримента, наречен погрешно „Ваксинация“ и отново плъзнаха по студията за да ви убеждават, че лятната ви хрема е опасна, но болниците са празни, и отново са готови да ви принудят да носите маски, все едно ви пазят от нещо, но доказателство за това няма.

Има обратното, че увреждат мозъка, поради по-ниското съдържание на кислород, което е резултата.

И най -важното, лека полека изтичат сроковете на тестовете и следва да се хвърлят, ето защо и посягат към НЗОК парите за да ги направят безплатни, тоест масови.

В Гърция правят по 100000 теста на ден. Там медицинския фашизъм е в действие.

Кунчевци, Александрови Аргироци и Кантарджиевци и техните подобни няма да спрат, те имат цел и целта сте вие, марионетките са те поръчителите – други. Държат се, така защото са платени и от БиГ Фарма. А НЦЗПБолести, тоест горните, е пряко финансиран цели 11 години от фонда на Бил и Мелинда, чрез организацията за борба със Спин и Малария.

Всички служители на РЗИ са имали ДМС до 5000 лева към заплатите си!

Източник: Доклада на МЗ от 2011г.

Призовавам ви към пълна игнорация на съветите, а после и заповедите, на т.нар Здравни Власти – те не са нито здравни, нито Власти! Друго са!

От сополи и болки в гърлото не се случва нищо ! И преди имаше летен грип, а болните от летни гастроенетерити са повече от набедените с КОВИД.

Излишно е да подчертавам, че още не са изолирали нищо конкретно, т.нар УчЕни! Но за сметка на това, сертификатите се планира да станат за глобално пътуване, с всички ваксинации вътре и чипирането ви за по добро здраве! Г-20 в Индонезия го обсъждат сериозно!

Ако имаме критично мислене ще победим трансхуманизма с истински хуманизъм!

д-р Георги Тодоров

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар