Купете 1 Вземете Windows 11 безплатно

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новогодишната разпродажба е един от най-добрите моменти за пазаруване с големи намаления на някои от най-популярните софтуерни продукти. Възползвайте се от най-изгодните оферти за годината на Keysfan.com!

Разгледайте предложенията за MS Office и операционната система Windows. Има разнообразни оферти с отстъпки, от които да избирате. Кампанията включва пакетите MS Office от най-новата версия – MS Office 2021 Pro, Office 2019 и Windows 11 с намаление на цените. Можете дори да получите Windows 11 или Windows 10 като подарък, ако закупите Office пакети по време на специалната разпродажба на Keysfan „Купете 1 Вземете 1 безплатно„.

Започнете новата година с по-интелигентен домашен офис и направете онлайн обучението по-лесно. Вземете най-популярния софтуер от новогодишната разпродажба.

Единствена по рода си новогодишна разпродажба:


снимка: Godeal

Купете 1 Вземете 1 безплатно

Безплатен Windows 11 Professional

Безплатен Windows 10 Professional

50% отстъпка: Цени, които ще ви подлудят. Купон: GOLE50

Ако искате да купите само някоя Windows операционна система, можете да я вземете сега с 50% отстъпка. За да се възползвате от отстъпката, въведете промо код GOLE50.

62% отстъпка: Перфектна възможност да спестите повече. Купон: GOLE62

В Keysfan ще намерите и други ексклузивни отстъпки за Microsoft Office – както за Windows, така и за macOS. Този софтуер се предлага с отстъпка от 62% при използване на промо код GOLE62.

Keysfan.com ви предлага сигурен и икономичен начин за снабдяване на вашия нов компютър с оригинален софтуер, както и за обновяване на по-стари компютри, които работят с неподдържани версии на Windows. Пазаруването от Keysfan.com е изключително лесно! Можете да изберете от много начини на плащане. Скоро след поръчката получавате имейл с вашите продуктови ключове – без да се налага да чакате с дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви предостави бърза и обширна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес: Support@Keysfan.com

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар