Куп чалга звезди се сбогуваха с певеца Ангел, жена му стискаше негов портрет – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Чалга законодателите Илиян и Борис Дали изпратиха своя колега Ангел, който си отиде от този свят на 26 септември, във вечният му път. Погребението на младия мъж бе вчера вчера на централните Софийски гробища. Той си отиде след кратка борба с Ковид 19 и бе изпратен от близки, приятели и роднини.

Илиян и Борис пристигнаха с група приятели. И двамата бяха сложили черни очила, което обаче не попречи на присъстващите да видят сълзите в очите им, когато си взеха последно сбогом с колегата си.

Ковчегът на Ангел бе затворен, на него освен бели цветя имаше икона, а портретът на певецът и за секунда не бе изпуснат от ръцете на годеницата му Христина. Почернената жена стискаше здраво снимката на любимия си и не спираше да ридае.

Както тя, така и Борис и Илиян отказа да говорят пред медиите, но и двамата заявиха едно :“Беше изключително добро момче. Ще го запомним винаги усмихнат. Много рано си отиде, дано да е на по- добро място. Тук ще липсва много“.

Да си вземат последно сбогом с него бяха дошли още композиторът Оцко, фолк певицата Кристияна, гримьорът Мис Бони и др.

В края на миналата година Ангел стана баща за пръв път. Момченцето носи името Преслав. Това лято певецът и половинката му Христина отведоха малчугана за пръв път на море. Оттам Ангел сподели трогващи кадри, а под тях написа :“Не плът и кръв, а сърцето ни прави баща и син. Да станеш татко означава, че трябва да бъдеш модел за подражание на сина си и да бъдеш някой, когото може да търси“.

По ирония на съдбата, малкия няма да може да търси татко си и то преди да е навършил годинка. Колегите му са категорични, че ще направят всичко по силите си, за да набавят всичко от което бебето и Христина имат нужда.

 

 

 

снимки: в-к Телеграф

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар