Кутев: Борисов говори лъжи за ваксините. Ако не докаже твърденията си, трябва да мине през прокурор

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Много ясно бе казано от МЗ, че има ваксини с удължен срок на годност. В България не се използват ваксини с изтекъл срок на годност. Надявам се Бойко Борисов да докаже тези твърденията си. Мисля, че Тома Биков ги пусна първи. Това каза по БТВ говорителят на служебното правителство

Нали именно хората на Борисов искаха тежки наказания за тези, които всяват смут. Неговите /бел. ред на Борисов/ депутати гласуваха тези текстове. Те внесоха предложенията. И сега този човек излиза и говори лъжи. Това е срещу ваксинациите. Ако той не го докаже, не само трябва да мине през прокуратурата. Той няма право да бъде изобщо политическа фигура оттук- нататък.

 

Не е изключен вариант на пълен локдаун. Планът казва какви мерки се предприемат и при какви нива. Правителството се стремеше да приложи най-щадящите мерки. Ако не се вдигне темпа на ваксиниране, нищо чудно и това да стане.

 

В момента правителството и президентът не мислим каква е политическата цена. Кризата е по-важна от нея. За нас тази криза е тежка и важна, ние сме отговорни към това как да се излезе от нея.

 

Не мога да говоря в момента дали ще се случи въвеждане на локдаун в навечерието на изборите. Виждаме желанието на всички да преодолеем тази криза. Много е трудно, различни са интересите. Но и днес Радев постави важни въпроси –  за цените на тестовете, може ли зелен сертификат да се издава при антитела, кога децата ще тръгват на училище. Отговорността е на правителството, категорично.

 

Уточняваме ви, че днес Бойко Борисов заяви, че у нас се прилагат ваксини с изтекъл срок на годност.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар