Кутев: Шефът на ДФ ”Земеделие” е оправдан по всички обвинения – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да, срещу него са водени дела, през 2008 г, но наказателното производство е прекратено. Водени са дела, но са приключили. Това е първа сага, през 2013 г. Михайлов завежда дело срещу прокуратура, осъдил е прокуратурата за това, което му е причинено за десетки хиляди левове. Следващият документ е изпълнителен лист – 45 000 лева да се изплати от прокуратурата. Всички тези неща колегите от ГЕРБ ги знаят, каза Антон Кутев.

Обвиненията са абсолютно политическа форма. Не са избрали верния човек, допълни той.Според Кутев, Тома Биков и Томислав Дончев от ГЕРБ много добре знаят какви са били съдебните саги на настоящия шеф на ДФЗ Борислав Михайлов.


Доколкото видях записа, Тома Биков с мълчаливото съдействие на Томислав Дончев са задали един куп въпроси, на които те очевидно имат отговор. Въпросите касаят шефа на Фонд „Земеделие“ и това дали срещу него са водени дела, дали е бил следствен и т.н. Те много добре знаят от това, което казват, каква е истината.

„Те просто се опитват, нямайки други инструменти, да накалят, когото могат.

Пожелавам им следващия път да са по-старателни в опитите си. Това не е опит да бъдат полезни“, подчерта говорителят на служебното правителство.

Опитах се да намаля корупцията и благодарение на това бях атакуван. Сега се опитвам да премахна корупцията във Фонд „Земеделие“. Сега ще си търся правата пред съда, заяви самият Михайлов и се закани да осъди Тома Биков и Томислав Дончев. Той поясни, че през 2004 г. се е опитал да намали корупцията в данъчната система, затова бил арестуван. „Във всички положения, всички дела, които ги спечелих дотук, са ясно доказателство за моята невинност. Ще ми е интересно по-нататък някои господа от ГЕРБ как ще се защитават в съда, защото оттук нататък ще си търся правата в съда. Сега във Фонд „Земеделие“ пак ще се опитам да премахна корупционните практики, затова ГЕРБ се опитват да ми нанесат имиджови щети“, каза шефът на ДФ „Земеделие“. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар