Къде в наталната карта може да се видят вашите партньори?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Рождената карта е раздела на 12 части, като всяка една от тях отговаря за различни области от живота. Партньорствата и бракът също могат да бъдат видени в наталната карта.

Къде в наталната карта може да се видят вашите партньори?
 © iStock

Любовта е движеща сила, а повечето хора мечтаят да срещнат правилния партньор. Ето защо и много от консултациите с астролог засягат именно сферата на връзките. Всъщност астрологията може да даде добър ориентира за това какъв партньор би бил подходящ за вас. Как? Отговорът е – 7-и дом.

Наталната карта е разделена на 12 дома, но за да ги видите, трябва да знаете своя точен час на раждане.

Всъщност 7-и дом от рождената карта се свързва не само с романтичното партньорство, но и с бизнес партньорствата. Този дом може да даде информация за вашия съпруг/съпруга и какви качества трябва да притежава той/тя.

Ключови думи за 7-и дом:

  • Свързва се със знака Везни
  • Управлява се от Венера
  • Дългосрочно партньорство и брак
  • Договори
  • Бизнес партньорства
  • Открити врагове

7-ми дом е мястото, където се обединяваме с другите и опознаваме себе си чрез нашите взаимодействия. Необходимо е да се създаде баланс между даването и получаването. Не е ли точно това една от есенциите на връзките? Да ни научат да приемаме другия човек, дори да е по-различен от нас, стремейки се към хармония.

7-и дом показва не само партньорите, но и договорните отношения. Защо? Преди браковете често са били уреждани, а астрологията е древна наука. В миналото бракът е бил договорно споразумение между две семейства. Законното обвързване между двама души се свързва именно със 7-и дом, докато пети дом е този, който отговаря повече за началния етап на връзката, страстта и романтиката.

Добави описание

Венера – Богинята на любовта в астрологията

7-и дом обаче св свързва не само с брака и договорите, но и с откритите врагове. Защо? Когато човек се разведе, той не само отново трябва да подпише документи, но и много често неговият вече бивш съпруг/съпруга се превръща в открит враг.

Ако в наталната ви карта имате една или повече планети в 7-и дом, то тя или те могат да опишат много добре от какъв партньор имате нужда и ще бъде подходящ за вас.

Планети в 7-и дом:

Слънце: Ако слънцето е във вашия 7-и дом, може силно да се идентифицирате със своите партньори и връзки. Имате склонност да поставяте отношенията си пред собствените си нужди.

Луна: С луната във вашия 7-и дом може да приемете отношенията си сериозно и лично, да имате силно чувство на съпричастност и свързаност с партньорите си.

Меркурий: С планетата на комуникацията и информацията във вашия 7-и дом, може да искате комуникативен или интелигентен партньор, който е активен и енергичен.

Венера: 7-ми дом се управлява от Венера, така че планетата на любовта се чувства като у дома си тук, което ви прави привлекателни и чаровни за другите (както и търсите същото в партньорите си).

Марс: Марс не се чувства много на място в 7-и дом, така че това може да причини проблеми във връзката като бързане, хипер независимост или експлозивни спорове.

Марс в наталната карта – как действате?

Юпитер: С планетата на късмета и експанзията във вашия 7-и дом може да бъдете привлечени от също толкова експанзивна връзка. Това може да показва късмет или богатство в брака, но също така може да доведе до прекален оптимизъм.

Добави описание

Сатурн: Сатурн управлява предизвикателствата, дисциплината и упоритата работа, така че макар да е в 7-и дом, може да ви осигури дългосрочен успех и статус. Това може също да доведе до врагове и(ли) брачни проблеми. Подхождате отговорно към връзките си и търсите също от своя партньор.

Уран: Уран е иновативен и неочакван и когато е във вашия 7-и дом, може да бъдете привлечени от хора, които са независими и странни по някакъв начин. Бихте могли също така да имате по-нетрадиционно виждане за връзките и браковете.

Нептун: С планетата на духовността и илюзиите във вашия 7-и дом, вие вероятно сте доста романтични, но това може да ви направи идеалисти или илюзори, когато става въпрос за вашите взаимоотношения.

Плутон: С Плутон в 7-и дом може да се борите със съзависимостта или да придавате изключително голямо значение на емоционалната свързаностт. Може също така да бъдете привлечени от „тъмни“ личности, с които да има токсична динамика.

Какво означава, ако нямате планета в 7-и дом?

Ако погледнете рождената си карта и установите, че няма никакви планети във вашия 7-и дом, това не означава, че никога няма да се ожените или да подпишете важен договор. В този случай трябва да видите с кой знак започва вашия 7-и дом (знак на Десцендента). А след това да видите коя е планетата, която управлява този конкретен знак.

Например, ако имате Асцендент Близнаци, то вашият Десцендент е Стрелец. Стрелец се управлява от Юпитер. Тоест ще имате нужда от активен, приключенски настроен, забавен партньор, с когото да можете да пътувате, но и да си говорите на философски теми за живота.

Мисията на всеки Асцендент

Добави описание

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар