Къде отиват парите от еко таксите, когато регистрираме колите си в КАТ и как така след това ни вдигат данъците, защото много замърсявали?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За всяка една кола, която се внася в България и се регистрира в КАТ плащаме ЕКО Такса, сега остава да разберем къде отиват тези пари, след като същите тези хора от министерството на екологията и от общините, които усвояват тези пари, ни проглушават от сутрин до вечер ушите, че въздуха е мръсен именно заради тези същите автомобили, които замърсявали въздуха.

Както се казва, защо пък за пореден път българите да не си платят два пъти за едно и също нещо и без това са много богати и доходите им надвишават тези на всички хора живеещи в любимият ни евросъюз.

Така както си плащаме по два пъти за всичко, плащаме и още един път за екология, но под формата на увеличеният от тази година данък за всички МПС та в цялата страна.

Естествено за нас като данъкоплатци за какво се харчат парите явно няма голямо значение, защото всички сме наясно, че нашите родни политици трябва да живеят добре, да получават големи заплати, а за екологоята всъщност пари може да отделим някой ден, стига да увеличат още някой от данъците ни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар