Лавров разгневи Израел с изказване, че Хитлер имал еврейска кръв

Лавров: Ние защитаваме хората и руския език, който беше изложен на пряка дискриминация и агресия от режимите на Порошенко и Зеленски в Украйна

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

🔹 За разлика от западните ни колеги, ние не гоним външните ефекти. Нито считаме международните действия, които предприемаме, за насочени към спечелване на нечие одобрение или постигане на успех, както казахте. Правим това, което сме принудени. Ние защитаваме хората и руския език, който беше изложен на пряка дискриминация и агресия от режимите на Порошенко и Зеленски в Украйна.

🔹 Въвличането на Украйна в НАТО означаваше създаване на пряка заплаха точно на границата на Руската федерация.

⁉️ Как би реагирала Франция, ако Белгия, например, забрани френския? Или какво би направила Англия, ако Ирландия забрани английския? Само си представете за момент, че Финландия забрани шведския. Европейският ум не е в състояние да си представи това. Но цяла Европа не се интересуваше от това как се отнасят към руския.

🔹 Казахте, че дипломати биват експулсирани и от двете страни. Никого не сме изгонили. Тези санкции, които са по-скоро като истерия (или дори агония, бих казал), са инициирани от Запада. Скоростта, с която са въведени, и броят им показват, че не са съставени за една нощ. Те бяха изготвени от известно време и вероятно няма да бъдат вдигнати.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар