Лаком „патриот”: Красимир Каракачанов пръсна четвърт милион преди изборите за „реклама”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Похарчените суми за кампанията „Бъди войник“ от Военното министерство под кубинката на тежкотонажния „патриот” Красимир Каракачанов за първото тримесечие на 2021 г. възлизат на близо 312 000 лв., научи Narod.bg.

Точно преди изборите на 4 април /?/ са сключени рекламни договори с две национални и една фолклорна телевизии, която според информирани е собственост на симпатизант на ВМРО, и то при наличието на военен телевизионен канал. Възлагани са и други услуги без кръчмар. А ефектът е минимален.

 

Вижте данните от поисканата справка от МО за Сключвани договори или директно възлагани услуги на медии за закупуване на рекламно време и популяризиране на кампанията „Бъди войник“ януари-март тази година, пише Фрогнюз:

В периода януари – март 2021 г. за излъчването на рекламни клипове от кампанията „Бъди войник“ в две национални телевизии са изразходвани към 240 000 лв.

При наличието на Военен телевизионен канал, който е на бюджетна издръжка от Министерството на отбраната, е сключен договор с телевизия с фолклорна тематична насоченост за изготвяне на периодични месечни предавания с военна тематика на стойност 2600 лв. за всяко. За реализация на предаването е предоставян изцяло безплатен достъп до видеоархива на ВТК.

Директно е възлагана услуга за поддържане на фейсбук платформа на стойност 36 000 лв. при условие че предишните години тази услуга е извършвана от щатни служители на Пресцентъра без допълнително заплащане.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар