Лебешковски от „Наглите”: Борисов стои зад отвличанията, никой не говори за това!

България, Главните новини, Криминално
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И понеже „Наглите” пак са на „мода”, и понеже както АФЕРА писа още на старта на „Наглите”, че ПАРИТЕ, ПАРИТЕ ПАРИТЕ – ЩЕ ДАДАТ „ФИРА” И НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ТЪРСИ, и понеже сега пак Флоров цъфна на по телевизията да ни обяснява как били „съсипали службата”, леле майко, щото Флоров пък точно я „оправи”, и понеже ПАК НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ПАРИТЕ, ПАРИТЕ, ПАРИТЕ, КЪДЕ СА ПАРИТЕ, и понеже ОЧЕВАДНО всичко около „Наглите” се случва с „невидим” властови чадър, припомняме какво изрече в тв интервю един от „Наглите” Лебешковски. Естествено, никой не си мръдна пръста да разследва в тази посока:

„14.04.2011

Лебешковски от „Наглите”: Борисов стои зад отвличанията, никой не говори за това!

В СРС-тата по делото „наглите” се чувало ясно как „защитеният свидетел” е бит и притискан. Двамата арестанти намекнаха и, че висши полицаи са искали от тях да свидетелстват срещу Алексей Петров и Антон Петров – Хамстера, но те са отказали.
Лебешковски в прав текст каза, че зад отвличанията е стоял отряд от елитни барети и командоси, свързани с Бойко Борисов, а когато Борисов е станал премиер, отвличанията трябвало да секнат и да бъдат натопени други, за да се отклони следата от Борисов. „Никой не говори да това обаче, тази версия се знае в определени среди, но никъде не се говори по медиите”, каза още Лебешковски.
….
Групата за отвличания „Наглите“ проговори. Пред БиТиВи двама от обвинените в организирането и извършването на знакови отвличания у нас Даниел Димитров – Релето и Радослав Лебешковски от групата на „Наглите“ дадоха първото си тв интервю. Те са подсъдими за похищенията на Ангел и Камелия Бончеви, Румен Гунински, Киро Киров, Михаил Краус и още шест случая.

И двамата „нагли“ заявиха, че имат законен бизнес – първият въртял търговия със стари автомобили, а вторият имал транспортна фирма. Посочиха още, че нямат нищо общо с престъпленията, в които са обвинени и че са „натопени“ от защитения свидетел по делото – Валентин Михайлов-Ихтиманския.

Самият той е направил самопризнания за пет или шест отвличания, но никога не е подвеждан под отговорност, изтъкна Релето.

Той и Лебешковски не само се обявиха за невинни, но и заявиха, че знаят кои са истинските виновници за отвличанията.

Всички са убедени, че това е някакъв отряд, сформиран от бивши или може тогава действащи барети. Накиснати са много хора в това дело, за да се прикрие група, която може да работи за Бойко Борисов или за Цецо Цветанов, убеден е Лебешковски. И вече като стана премиер, Борисов каза: „Това са хората“. Неговите хора се прибират, спират отвличанията и край. Когато му е било удобно да има отвличания е имало, сега вече е премиер и няма отвличания, допълни подсъдимият.

Искаха да свидетелствам срещу други хора, които след месец задържаха по „Октопода“ – Алексей Петров, Антон Петров, Валентин Янев, каза още Релето.

Относно свидетеля Валентин Михайлов-Ихтиманския Димитров посочи, че има СРС-та на разпита му. Там прокурорът Бойко Найденов му казва: Ако помогнеш и свидетелстваш, няма да имаш проблеми и с другото дело. Свидетелят отговоря, че има още един човек, когото иска да прикрие, след което Бойко Найденов го съветва да не го обявява.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар