Левски ще връща футболната магия – вижте как (ВИДЕО) – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ръководството на “Левски” представи дългоочакваните членски карти на клуба, които вече са в продажба – сега онлайн, а от 3 октомври и в магазина на “Герена”.

На брифинга начало на кампанията дадоха мажоритарният собственик Наско Сираков, икономистът Петър Ганев от Надзорния съвет и изпълнителният директор Павел Колев.

Ганев и Колев заявиха, че целта за картите и членството не е пряко спасение на клуба чрез изкупуване от феновете, а “връщане на магията, началото на връщанете на “Левски” на феновете”.

Видовете карти са шест – бронзова (19,14 лв.), сребърна (72 лв.), златна (200 лв.), семейна (200 лв.), платинена (1914 лв.) и диамантена (10 000 лв.). От платинената ще бъдат издадени само 200 броя, а от диамантената – 20. За останалите няма ограничения.

Те дават различни привилегии на своите притежатели – освен моралната привилегия да се чувстват членове на клуба. Всяка карта върви с подаръци и екстри, отстъпки от цената на билети и абонаменти карти, на стоките във фен магазина, посещения в музея, за кетъринга на стадиона…

Двете най-скъпи дават достъп до доста екслузивни услуги, като например пътуване с отбора в чужбина, еднократно влизане в съблекалнята след мач на сезон, автографи, луксозни подаръци и т.н.

За лансиране на картите ще се направи тур из цяла България. Павел Колев изрази надежда, че до края на годината ще бъдат продадени 30-40 хиляди членски карти. Закупените карти сега, ще важат до 31 декември 2021 г.

Това е началото на цялостен процес, в който вече се работи по нов сайт на клуба и собствена телевизия. Притежателите на карти ще имат правото и възможността да комуникират с “Левски” на друго ниво точно чрез тези канали.

Според Петър Ганев членството има по-голяма тежест от притежанието на акции, то е бъдещето. Павел Колев добави, че в бъдеще картите могат да се превърнат в голямо перо в бюджета, но затова се изискват много усилия от страна на клуба.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар