Легендарната ясновидка Джуна предрекла какво ни очаква през 2020 г.

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Евгения Давиташвили се помни като историческа фигура, която никога няма да бъде забравена.

Евгения Давиташвили беше най-популярната ясновидка на всички времена и беше феномен в бившия СССР. Известна е като руски лечител, писател, гледач и астролог. Евгения твърди, че ракът може да се излекува, а човешкият живот да се удължи на повече от 100 години. Евгения в Русия се наричаше Джуна, а през 2015 г. почива. Тя умира в Москва и е погребана до сина си, който почина през 2001 година.
Пророчествата й са запомнени като подробни и доста точни. В Русия тя се помни като историческа фигура, която никога няма да бъде забравена. През 90-те години Джуна беше ректор на Университета по алтернативна медицина – Коломбо, а животът й беше обвит в мистерия.
Мнозина смятат, че тя е работила за тайните служби. Джуна твърдеше, че е не само лечителка, но и ясно вижда картината на бъдещето. Тя казва за периода 2020 – 2025 г., че светът очаква глобален катаклизъм, но че не трябва да се страхуваме от Трета световна война. Ще има голямо напрежение в света, но няма нужда да се страхуваме от война, Джуна не отрече възможни местни конфликти.
Въпреки че 2020 г. няма да е розово според нея, Джуна смята, че само връщането към традиционните ценности може да доведе до просперитет. Само дни преди смъртта си Джуна предсказа пет трудни години, след което хората ще надигнат гласа си и ще доживеят време на просперитет.
Според нея положителната промяна е възможна само ако всички сме заедно в изграждането на човешки житейски ценности.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар