Лейди Даяна обмисляла самоубийство – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Биографът на принцеса Даяна извади наяве неин запис, на който тя описва отчаянието си от брака си с принц Чарлз и желанието да се самоубие, за да избяга от “студения и изпълнен с интриги и лъжи” кралски дворец. През 1991 г. принцесата се свързва с журналиста Анрдю Мортън чрез общ приятел и му прави неустоимо предложение – да направи интервю с нея, което да включи в предстояща си книга. 16 години по-късно Мортън представи транскрипцията на записа, изпратен му от Даяна. От него става ясно колко нещастна е била тя по време на брака си. Принцесата дори споделя, че е започнала да страда от булимия, след като Чарлз я е обгърнал с ръка и й е казал: “О, малко сме пухкавки тук, не мислиш ли?”.

Записите, публикувани в “Дейли мейл”, разкриват и още нещо – че когато Чарлз е предложил брак на Даяна, тя е знаела много добре за аферата му с Камила Паркър. Това се е случило, след като тя случайно е чула как съпругът й разговаря по телефона с Камила в банята и й казва, че “Каквото и да става, винаги ще обича нея.” По-късно тя е открила и златната гривна, която Чарлз е поръчал да се направи за Камила, с вплетени една в друга букви “Ф” и “Г” (инициалите на псевдонимите, които двамата са използвали, за да се крият – Фред и Гладис). Той и я е подарил точно 2 дни преди сватбата си с Даяна.

Постоянните забележки за теглото, заедно с притеснението на бъдещата принцеса от връзката му с Камила Баркър Боус се оказват решаващи за влошеното й здравословно състояние. “Бях отчаяна, толкова отчаяна. Спомням си първия път, в който се принудих сама да повръщам. Бях толкова развълнувана, защото си мислих, че това ще намали напрежението. По време на първата ми проба за роклята талията ми бе 29 инча (около 73,6 см). В деня на сватбата ми вече беше 23 инча (58см). Бях се стопила от февруари до юли. Бях изчезнала”, споделя принцесата. Тя твърди и че е отишла да каже на кралица Елизабет, че не издържа този любовен триъгълник. Освен мълчание, безразличие и студенина, обаче друго не е получила.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар