Лекар разкри: Бойко е натъпкан с кортикостероиди, издаде го подпухналото „лице на луна”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов е буквално натъпкан с кортикостероиди за проблемите му с ендокринната система и обмяната на вещества, дочу Narod.bg.

Глюкокортикостероидите, наричани още само кортикостероиди, са голяма лекарствена група, повлияваща ендокринната система и метаболизма. Очевидно министър-председателят има тежък здравословен проблем, който неговите лекари се стараят да заглушат с лекарства, но нещата излизат извън контрол.

Разликата отпреди няколко месеца е очевадна

„Премиерът беше много зле. Вероятно са му предозирани кортикостероидите, защото има т.нар. „лице на луна“. Има подпухнал вид“, потвърди пред bTV бившият евродепутат д-р Антония Първанова по повод визията на Баце от последните седмици.

Първанова взе отношение и по темата за ваксините. По думите й е много важно те да бъдат безопасни, както и да има ясен механизъм, по който се преценява на кого каква се поставя.

„Много съществен въпрос е какви ще са страничните ефекти от ваксините и кой ще определя, дали си напълно здрав? Ние не сме видели досиетата на тези медикаменти. Притеснява ме заявката на производителя да бъде освободен от отговорност от Европейската комисия.

Това ще е изключение в европейското законодателство, защото крие рискове от липса на отговорност”, обясни Първанова.

„Имам 83 души, на които съм помогнала да се справят с коронавируса. Самолечението е много опасно. Сега ни предстои да видим последиците от прекаленото приемане на антибиотици”, допълни бившият евродепутат.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар