Лекета, мазни петна, същества, живеещи от десетилетия в тинята на политиката, ведро надигнаха вой и започнаха да захлебват в предизборната обстановка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гербоидните яко разкешват в момента, като се конкурират с Козяк за услугите на всички мазни тролове и политанал лизатори /грешката е съвсем умишлена/.

Лекета, мазни петна, същества, живеещи от десетилетия в тинята на политиката, ведро надигнаха вой и започнаха да захлебват в предизборната обстановка.

Из партините централи пък алъш-вериша с места в листити би накарал и опитен търговец от Капалъ Чарши, да си изгризе ризата от яд. Целта на всички е ясна – да се догопат до властта, пък ако ще и през трупове, гласуващи за тях.

С изумление днес видях, че още съществувало БЗНС /кое от многоброните му крилца и перца – не разбрах/, което взело решение /пак се замислям колко точно хора има в този съюз и дали не са извикали и чистачката за кворум/, че Президента Радев бил проект на Кремъл. Изкушавам се да попитам лично Путин ли им го е казал, или пък от Козяк са им го казали, а те много вярват на хамериканците и не проверяват. Винаги се изкушавам да попитам русофобите-гербоиди, как така точно Онуй строи руски газопроводи, а набеждават Президента за връзки с Русия. Ми няма обяснение. По-скоро Онуй трябва да отговаря какви са били условията на Кремъл към него. Това с гоненето на дипломати и плюенето го оставете настрани. Винаги гледайте къде са парите…..

Туитър ни съобщава, е над 73 % от последователите на Онуй в мрежата са фалшиви. Мога да твърдя същото и за фейсбук. Голямата част от недоклатените лелки на профила му са явно фалшиви профили, създадени с единствена цел – нежно духане към Онуй и злобно лаене срещу всеки, който не го харесва. Армията на Паунчо заработва денем и нощем. Пишат гадни коментари, хвалят САЩ и Онуй, плюят Русия, Путин, Нинова, Радев, както и всеки, който не е съгласен с мафиотското управление на гербоидните. А социалните мрежи на територията се контролират от ДАНС, тъй като явно противниците на режима са най-страшни за властта.

Избори идват. Нещата ще загрубеят и то с много. Този път хората няма да допуснат плазмодиите да се изкатерят по гърбовете ни и да ни управляват. Няма да позволят да продължават да ни крадат и да ни лъжат. Този път ще бъде много различно. Страхувайте се!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар