Лена Кирил Мирослав

Лена за видеото с Киро: Истинско е, но какво от това, ние сме приятели, познаваме се от години

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Искам много ясно да подчертая, че моите отношения с г-н Кирил Петков са служебни. Също така, разбира се, на добри познати и приятели, защото аз го познавам от няколко години. За мен няма голяма бомба или конфлкт на интереси от това видео“.

Това заяви Лена Бориславова в интервю за Миролюба Бенатова, излъчено в предаването „Въпросите“ по ТВ 1 в петък вечер на въпрос притеснява ли се от видеото, заснето миналата година, на което се вижда, че двамата с Кирил Петков влизат в една лятна неделна сутрин в специално нает апартамент. „Няма нужда до го коментираме този въпрос. Ако иска, нека г-н Гешев да разследва – той явно се  заел с този казус, с т.нар. конфликт на интереси“, допълни Бориславова.

Тя изрази възмущение от слуховете, че убиеца с джипа Георги Семерджиев й е доставял наркотици в сградата на Министерския съвет и намекна, че този път ще заведе дело срещу медиите, тиражирали историята.

„Това, което е изключително долнопробно, са внушенията – поредния абсурд, че аз съм поръчвала наркотици от Георги Семерджиев, който идвал в Министерски съет. Това е толкова нелепо! На мен ми е трудно да повярвам, че някой може да се върже на такова нещо. Но явно подценявам обстановката и може би е време да се заведе едно дело за клевета и на лицата, тиражиращи подобни нелепици да им се потърси съдебна отговорност“, допълни Бориславова.

На въпрос на водещата дали смята, че служители на НСО захранват с видеа и информация жълти медии, Лена заяви: „Конкретно на този екип на НСО, който беше с нас в Гърция, имаме пълно доверие. Но искам да кажа друго – в момента, в който аз мина по някакъв тротоар, се правят видеа и снимки на мен от обикновени хора, които след това ги разпращат на жълтите медии. И след това се развиват невероятни сценарии“.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар