Лена Кирил Мирослав

Лена царица – мъжът й стана шеф на парламента, любовникът й е премиер

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В царица се превърна говорителката на правителството на Кирил Петков – Лена Бориславова, след свалянетп на председателя на 47-ото Народно събрание Никола Минчев.

Мъжете, на която младата юристка изцяло е завъртяла главата вече заемат най-високите постове в държавата.

Ако доскоро Бориславова можеше да се похвали, че любовникът й е премиерът на България, то днес спокойно може да се гордее и с официалния й мъж. Това е годеникът й Мирослав Иванов, който ще бъде председател на 47-ото Народно събрание. Поне за няколко дни.

Опозицията в парламента успя да събере 126 гласа, с които свали доскорошния председател Никола Минчев от стола. Според правилна на Народното събрание, докато бъде избран нов председател, постът се заема от зам.-председателят на най-голямата парламентарна група. Или с други думи от баджанака на Кирил Петков – Мирослав Иванов.

Припомняме, че Иванов е сред най-големите фенове на премиера. В предизборната кампания миналата година дори слизаше първи от автобуса на „Продължаваме промяната“, за да се слее в тълпата със симпатизанти на Петков и да го поздравява.

Не е ясно обаче какви са отношенията в момента между двамата. Причината е скандалното видео, което ПИК публикува, и на което се вижда как Кирил Петков се задява с годеницата на Минчев – Лена Бориславова. На кадрите двамата посещават тайна любовна квартира. Докато Бориславова предизвикателно отключва вратата на апартамента, Кирил Петков я опипва под полата.

При всички случаи никога в съвременната ни история не е имало жена, която да е толкова близка и интимна, както до председателя на Народното събрание, така и до парламента. С други думи Лена ще се запише в историята като най-влиятелната жена в държавата.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар