Летище София сертифицирано с най-високата степен за работа при пандемията

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-голямото международно летище у нас получи здравна акредитация от Международния съвет на летищата. Това е признание за усилията на мениджърския екип на „СОФ Кънект“ за въведените противоепидемични мерки в условията на Covid-19 и осигуряване на безопасна среда, съобщиха от управата на аеропорта.


Концесионерът постави Илияна Цанова начело на Надзорния съвет на Летище София

„За мен е изключително удоволствие, че получихме тази висока оценка за работата ни. Важно за нас е нашите пътници и служители да се чувстват сигурни и спокойни, особено сега когато хората планират летните си пътувания. Благодаря на целия екип за постоянството, отговорността и всеотдайността“, е посочил Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на „СОФ Кънект“.

Получената здравна акредитация оценява най-добрите световни практики за здраве и безопасност, прилагани на международното летище София. Те включват всички аспекти на пътническото обслужване и летищните дейности – почистване и дезинфекция, здравен контрол, осигуряване на физическа дистанция и пространство за защита на персонала и пътниците, комуникация и информираност.

Снимка: Летище София

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар