Лечков: Премиерът притисна Боби Михайлов за оставката – за да не станат страшни неща – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Беше неправилно поискана и неправилно подадена оставката на Боби Михайлов. Получават се неща, които са неприятни. И казах, че в такава ситуация имаше вмешателство в една независима организация. Оставката трябваше да се подаде до Конгреса. Натискът беше от премиера. Той каза, че трябва да я подаде.

Това разкри пред Би Ти Ви Йордан Лечков по повод скандала с подадената, а после оттеглена оставка от Борислав Михайлов като шеф на БФС, цитиран от lupa.bg.

“Това е вмешателство в работата на организацията. Затова Боби Михайлов подаде оставка – за да не станат страшни неща. Можехме да бъдем извадени от всички международни срещи. Имаше такава опасност”, коментира още Лечков. 

“Преди година и половина излязоха и казаха, че Михайлов трябва да си подаде оставката. Клубовете, които гласуват за нас, те са нашият суверен. Сигурно има някакви пропуски, но нека да сме коректни, футболистите се подготвят в клубовете, а не в националния отбор. Ние нямаме силно вътрешно първенство, нямаме футболисти в чужбина. Футболът няма как да не бъда отражение на нашето ежедневие. В студията нищо няма да решим. Трябваше да работим с държавата.  Ако тя отказва, това не е сериозно. В България всичко е изкривено. В Унгария 800 млн. лева е отделено за футбол”, сподели още легендарният халф.

“В коя църква първо се прекръстиха. При кого са ходили за подкрепа”, попита риторично Йордан Лечков за намерението на Димитър Бербатов да оглави БФС.

И продължи: “Ходили са при различни хора за подкрепа. Един ден ще ви кажа. Аз как се явявам, нека и той да се яви”, захапа го Йордан Лечков, цитиран от lupa.bg.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар