Ливанци предлагат на Илон Мъск след Twitter да купи и държавата им

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В амбицията на Илон Мъск да спаси Twitter и, по думите му, свободата на словото, някои ливанци съзряха надежда за собствената си държава и не без чувство за хумор се обърнаха директно към американския милиардер в придобитата от него платформа, пише в. „Араб нюз“.

Сумата от 44 милиарда долара, срещу която ексцентричният предприемач купи любимата си социална мрежа се равнява на брутния вътрешен продукт на Йордания.

Хей, @elonmusk, би ли проявил интерес да купиш Ливан?„, пита потребителят @wolfofbey.

Хей, @elonmusk, интересуваш ли се от 10 хиляди квадратни километра имот на Източното Средиземноморие? Нарича се Ливан. Купи го, поправи го и ще те направим крал„, пише @MohdMortada и предлага промяна на наименованието на Ливан на английски език, така че да съдържа първото име на Мъск „LebElon“.

Хей, @elonmusk, ако имаш излишни дребни пари, имам държава за продан за теб. Казва се Ливан. Само кажи, брат„, пише @Phil_Yacoub.

Щом Мъск е в състояние да революционизира индустрията на електрическите автомобили и дръзва да разтърси социалните медии, със сигурност би могъл да спаси Ливан, изтъкват поддръжниците на идеята. А още един аргумент е, че така или иначе положението на Ливан няма как да стане по-лошо.

През 2017 година Илон Мъск сподели любовта си към Twitter, а един потребител му предложи да купи социалната мрежа.

През февруари, след началото на руската инвазия, украинският министър на дигиталната трансформация се обърна към Мъск в Twitter с молба да направи системата си за сателитен интернет достъпна в Украйна. Мъск отговори в рамките на едно денонощия, че системата вече е активна в нападнатата държава.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар