Лидерът на БОЕЦ: Бойко, ти си патологичен лъжец!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БОЙКО, ТИ СИ ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ! ”До три години ще превърна България в средноевропейска държава.” – Бойко Борисов, на среща с представители на Световната банка в София през 2010г. РЕЗУЛТАТ – днес България е не просто най – бедната държава в Европа, а е една тотално превзета и разядена от мафията, корупцията и мизерията страна в демографски колапс.

# “Белене е гьол пълен с жаби” -16.03.2010г. , “Ако не започнем да строим Белене до 15 години икономиката на България ще банкрутира” – 26.02.2011г. “НЕ, НЕ И НЕ за Белене” – преди референдума за Белене, всичко това са думи на Бойко Борисов. РЕЗУЛТАТ – над един милиард платени от Буда на Путин за Белене по арбитражното дело, без дори да се обжалва решението в съда и продължение на грабежа и престъплението Белене поне още десет години и поне още десет милиарда, които българите ще платят.

# “Нито лев народна пара за КТБ и истината, цялата истина за фалита на банката” – предизборно обещание на Бойко Борисов през 2014г. РЕЗУЛТАТ – едно от първите решения на кабинета Буда 2 е – два милиарда народна пара да бъдат платени за КТБ и в последствие е направено всичко възможно Истината за грабежа и фалита на банката да бъде заметена. Вчера (17.01.2017г.) ГЕРБ подкрепиха закона на Пеевски за “вторичното разграбване на КТБ” за да прикрият вовеки първичното разграбване на КТБ. РЕЗУЛТАТА – Пеевски, Борисов и Цацаров, отговорните за фалита и ограбването на КТБ са на върха на държавата , а народа плаща милиардите, които те и слугите им ограбиха.

# “Във всяко село – полицай” предизборно обещание на Бойко Борисов през февруари 2017г. РЕЗУЛТАТА – кьорав полицай няма по селата, но полицаите получиха още сто милиона за да крепят престъпната му власт по време на европредседателството.

# “Толкова ги мразя комунистите, те убиха дядо ми” – Бойко Борисов, член на БКП пред българите в Чигако на среща през 2009г. и още “Тодор Живков е колос , който историята ще оцени по достойнство” , и още “Готов съм да остана и при червен кабинет” – Бойко Борисов , като главен секретар на МВР. , и още “Аз мисля, че Тодор Живков е направил всичко за да се развие добре България…” Бойко Борисов в интервю за руска медия през 2008г. Явно за Борисов избиването на стотици хиляди българи без съд и присъда е добро развитие за България.

# “В парламента има хора, занимаващи се с наркотрафик” – Бойко Борисов. След подаден от БОЕЦ сигнал до ВКП , Борисов е призован за сведение и е заявил , че се бил “объркал”.

# “ДО ТРИ ГОДИНИ ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯ С КОРУПЦИЯТА” – Бойко Борисов , вчера пред евродепутатите.

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ?!

Отстраняване от властта, съд, затвор и конфискация на имуществото за Буда, Пеевски, Цацаров и всеки участвал в разграбването на народ и държава.

БОЕЦ водим тази битка.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар