Лидерът на БОЕЦ очаква арест, привикват го в СДВР в 15 часа днес

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев очаква да бъде арестуван. Той е привикан в Столичната полиция в 15 часа. Формалният повод е готвения за четвъртък протест пред Съдебната палата. Георгиев съобщи пред Фрог, че има голяма вероятност да бъде закопчан.

По тази причина БОЕЦ-ът ще се яви в СДВР с адвокат. Ако спрямо него бъдат предприети ограничителни мерки, се очаква защитникът му да съобщи какво се случва. БОЕЦ бяха упоменати в компрометиращ чат за преврат на Десислава Иванчева, разпространен от ортака на Петното- Йордан Бонев. Иванчева съобщи пред Фрог, че това не са нейни разговори и става въпрос за фалшив нейн профил, заради което ще сигнализира компетентните органи. Шефът на МВР Младен Маренов, обаче съобщи пред медиите в парламента, че МВР взима мерки във връзка със сигнала, че се готви преврат, което означава, че вътрешното ведомство приема информацията на човека на Петното за чиста монета.

 

Във връзка с поредния компромат, в който съвсем целеносочено са замесени имената на хора, сочени от свинските медии за врагове на депутата от ДПС Делян Пеевски, Георги Георгиев написа във Фесбук:

 

ТАКА!
Преврат е, когато някакви скрити сили се опитват да свалят законното правителство в една държава.
БОЕЦ открито, публично и последователно искаме да отстраним мафията от властта, като първите стъпки в тази битка в момента считаме, че са оттегляне на кандидатурата на Гешев – кандидата на мафията за главен прокурор и сваляне под граждански натиск на мафиотското и нелегитимно правителство на Пеевски и Борисов. Това се нарича – Гражданска Революция! Битка на гражданите за свобода, справедливост и демокрация! И от това се страхуват дебелите!
На 12.09 от 15.00ч. пред съдебните палати в столицата и страната – НАЧАЛОТО!
#АзСъмБоец
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

ДО ВСИЧКИ бойци, приятели и съмишленици.
Дебелите изтрещяха от страх. Предстоят арести и жестоки репресии. Способни са и на убийства. В ход е изключително гнусно и подло активно мероприятие насочено основно срещу мен, БОЕЦ и журналистите от Биволъ. Мишени са и други граждани и политици, обявени за врагове на мафията.

 

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
Арестуват ли ме, не се плашете! Не се предавайте и не се отказвайте. Мен не могат да ме уплашат, пречупят, или спрат. Имате думата ми на боец. Моите белезници са техните белезници.

Защитете съпругата и децата ми. Силни са, но ще имат нужда от помощ и подкрепа. Защитете другите бойци и биволите! На всяка цена и със всички средства! Организирайте се в мрежата и излезте пред Министерски съвет! Там е заразата, която ни убива. Живеем в мафиотската и мутренска диктатура на Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев. Гражданите имаме свещеното право да се борим срещу това зло както решим! Отстраняването на Гешев и свалянето на мафиотското правителство на Пеевски и Борисов е най-важната битка на гражданите сега! Това е битката. Казвам го открито с ясното съзнание за последствията.

БОЕЦ имаме ясен план, стъпка по стъпка как да преборим дебелите, как гражданите да си върнем държавата и да стратираме необратими реформи във всички най-важни сфери. Знаем точно какво искаме и как да го постигнем. С разум, смелост и сърце ще се преборим
След моят арест БОЕЦ ще продължи битката. За часове бойците ще се реорганизират и продължаваме. Готови сме за всякакви сценарии. Война е. Статуквото е разклатено и дебелите са в паника. Мутрите с качулките и страха днес крепят тяхната власт. Това е техният край.

Свободата, приятели, за нея се борим и сме готови да платим цената. Близо сме, обречени сме да спечелим тази битка. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията, в будител на гражданското общество, а това е най-големият кошмар на мафията! Че гражданите осъзнават силата си и има организация, която да консолидира тяхната енергия!

Борете се и никога не се отказвайте. Дори и в ареста ще съм с вас и ще имам контакт с вас – непримиримите. И когато изляза ще продължа битката още по амбициран.
На 12.09 в 15.00ч. БОЕЦ излизаме пред съдебните палати в столицата и страната – “СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ! Елате. Всички.

На съпругата ми и децата – обичам ви. Ще се преборим с всичко. Вие сте всичкото ми. Мариелка, ще доживеем да видим как децата ни живеят щастливи и свободни в собствената си родина! Клетва ти давам.
Споделете и НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!
Гражданите сме по-силни от мафията!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар