Лидерът на БОЕЦ: Питам всички ченгеджийници как така всички скочихте в подкрепа на Гешев?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
НЕ НА МЕН, на себе си отговорете! Питам всички прокуратури, меверета, седеверета и тн. ченгеджйиници! КАК ТАКА нито веднъж не излязохте в защита при уволненията и чистките на ваши честни и кадърни колеги?

КАК ТАКА нито веднъж не реагирахте, когато мафията ви назначаваше за министри цачки, барни-кириловци, цветановци, социоложки и шофьора на Мето Илиенски?
КАК ТАКА не подкрепихте следовател Бойко Атанасов, след разкритията му за срамните споразумения и шпицкомандите в прокуратурата?
КАК ТАКА не защитихте дори майката на Емил Шарков, загиналият ваш колега, когато дебелите се опитаха да я изхвърлят от дома и?

КАК ТАКА на всички вас, ние плащаме заплатите, а вие служите на мафията?
КАК ТАКА сега изведнъж всички скочихте да подкрепите Гешев – кандидата на мафията? Нямате ли достойнство, чест, или някакъв останал морал? Или качица останала смелост?

Когато от прокуратурата ви разпоредят да мачкате някой обикновен гражданин, или журналист сте много „смели” с призовките, разпитите, репресиите и обвиненията. Но когато трябва да покажете лична позиция, или мнение се оказва, че сте просто страхливи марионетки без собствена воля. Стадо в униформи.

Още нещо. Преди дни влязох в МВР-Видин и за няколко минути събрах 6 подписа на полицаи и следователи в подписката в подкрепа на гражданската кандидатура на следовател Бойко Атанасов за главен прокурор. Подписаха се имената си, но не излизат с лицата си. Тези хора трябва да осъзнаят, че гражданите сме суверена, а не мафиотите-политици, чиято власт охраняват. И тогава ще знаят какво да направят, когато дебелите ги изпратят на площадите с палките срещу нас.
НЕ НАС, СЕГА ДЕБЕЛИТЕ ГИ Е СТРАХ!

На 12.09 в 15.00ч. БОЕЦ и всички непримирими излизаме пред съдебните палати в столицата и страната на безсрочен протес-блокада „СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ” за оттегляне на кандидатурата на Гешев, закон за Лустрацията и оставка на мутренското правителство на Борисов, предало и продало държавата ни на мафията и Пеевски.
12.09. – НАЧАЛОТО!

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар