Ликувай, народе, престъпността е победена! Крадци на 2 велосипеда влизат в затвора!!!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ефективно наказание „лишаване от свобода“ за кражба на велосипеди от охраняем паркинг е наложено след споразумение на Софийска районна прокуратура.

Подсъдимите Янко Йосифов и Красимир Янков са осъдени за това, че на 28.04.2017 г., около 22:30 часа, са откраднали две колела от охраняем паркинг на бул. „Ломско шосе” в ж.к. „Обеля”.

Велосипедите – марка „DRAG“, били с допълнително поставени аксесоари и били на обща стойност близо 800 лв. и били оставени на паркинга от собственичката В.Б.,

Съдът е наложил на Йосифов присъда от 9 месеца затвор, при първоначален строг режим, защото е извършил кражбата при условията на опасен рецидив. Янков е осъден на пробация за срок от шест месеца.

Споразумението е с характер на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване или протест, уточниха от пресцентъра на прокуратурата.

Кражбите на велосипеди в София са ежедневие, но повечето случаи остават неразкрити.

Вероятно прокуратурата е решила вече да спазва буквата на закона и да наказва дори най – малкото престъпление. Това поставя в известен риск Бойко и Цецо, на които може да им секне идилията с разходките в чужбина… Те има за какво да лежат, което е малко повече от 2 велосипеда…

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар