Лили Иванова категорично отказва да гостува в шоуто на Димитър Рачков: Простак е! – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лили Иванова категорично отказва да гостува в шоуто на Димитър Рачков: Простак е!

Васил Къркеланов

Лили Иванова категорично отказва да гостува в шоуто на Димитър Рачков, което се излъчва всяка неделя в ефира на Нова тв, научи „Уикенд“ от близки до естрадната прима. Неостаряващата звезда №1 на родната музикална сцена е отклонила безцеремонно няколко опита на бургаския комик да бъде част от шоуто му, като не си е спестила и епитити към Рачков.

Според близки до Лили Иванова, последният опит на Рачков да я привлече като свой гост в неделното му шоу датира отпреди 2 седмици. Тогава ситният актьор прибегнал до услугите на опитен парламентьор – футболната легенда Христо Стоичков. Носителят на „Златната топка“ е дългогодишен приятел на Лили Иванова и преди години дори участва в неин видеоклип. Напоследък Ицо има общ ангажимент с Рачков – двамата участват в серия от реклами на букмейкърската компания „Уин бет“ на хазартния бос Валтер Папазки.

Дори и Стоичков обаче не е успял да убеди Лили Иванова да гостува в предаването на Рачков. Когато чула по каква причина й се обажда Модерния ляв, изпълнителката на „Детелини“ отсякла: „Да ходя в шоуто на Рачков? Абсурд! При тоз простак – не!“. На опитите на Стоичков да я умилостиви и убеди, Лили Иванова приложила железен аргумент.

„Последният път, когато Рачков ме покани да гостувам, той беше облечен като жена с рокля на цветчета. В циркове Лили Иванова не участва – това му предай!“, попарила надеждите на Стоичков да бъде успешен посредник примата на родната естрада.

„Подобна негация Лили Иванова изпитваше единствено към Слави Трифонов…“, одумват отказа на певицата да разговаря с Димитър Рачков почитателите й. Според мнозина, Лили е негативно настроена към бургаския комик от няколко години заради пиперливи шеги по нейн адрес, изричани от него в различни риалити формати. Някои освен това смятат, че тя не би гостувала без хонорар в предаването му. „Да й предложи 50 000 лева, тогава може и да размисли“, шегуват се в арт средите.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар