Лиляна Павлова: Какво като Фандъкова се провали за 10 години, нека ѝ дадем още 1 шанс

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Лиляна Павлова и Мария Габриел подкрепиха във Фейсбук кметицата на София, като пуснаха послание до своите последователи, че само Фандъкова е причината да имаме европейска столица на Балканите. Не знаем коя от двете грации на Борисов е написала текста, но определно трябва да им се отбележи, че май само те виждат как столицата е чиста и приветлива, как Фандъкова я е променила и как всички европейци чакат с нетърпение денят в който ще стъпят в София, за да се запознаят с България отблизо.
Но нека не продължаваме да преразказваме:
” Скъпи сънародници, столичани в неделя за пореден път трябва да покажем на всички в Европа, че ние българите вече не искаме да живеем в омразният комунизъм. Затова ви призовавам всички да отидете до урните и да изберете г-жа Йорданка Фандъкова, която доказа, че може България да има столица в която всеки европеец с нетърпение да очаква да дойде. Тя направи столицата приветлива, тя доказа, че въздуха, парковете и улиците ни могат и да са чисти.
Всички помним мрачният сив социализъм, всички помним и как управляваха комунистите и ДПС след тях, това вече не трябва да се допуска, затова в неделя Герб трябва да отвоюва за пореден път победата над всички в София. Ние знаем, че г-жа Фандъкова е не само добър администратор и управник, тя е преди всичко и майка на всички нас, които искаме да живеем в България и нейната столица София.
В неделя за победа! За да докажем на всички, че Герб побеждава, защото хора виждат как им растат доходите, как идват инвеститорите и как се подобрява реално жизненият им стандарт, това нямаше да се случи без Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова, затова да я подкрепим”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_807.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар