Л. Павлова: Някакви лумпени искат да ни свалят от власт? Разсмивате ме, нас никой не може да ни махне…

България, Лилияна Павлова
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази сутрин пред медиите Лиляна Павлова, която вече се объркахме точно каква длъжност изпълнява, при положение че европредседателството приключи преди 6 месеца взриви отново народното недоволство с изказването си, цитираме:

“Господа журналисти искам да спрете да тиражирате фалшиви новини, от типа на това че някакви лумпени и селяни щели да свалят правителството, нас няма кой да ни свали.

Нас хората ни избират и затова управляваме България и всички в Европа ни хвалят.

Нашият лидер Бойко Борисов е повече харесван на Балканите от Ердоган и Ципрас, а това говори, че ние работим.

Да разбирам ги лумпените и селяните и на тях им се иска да са във властта и да получават такива доходи като нашите, но да се направят партия, да се явят на избори и хората да ги изберат.

Всички тези фалшиви новини, че някой можел да ни свали от власт, са пълни глупости, защото само когато управлява Герб се повишават доходите на хората и се бори корупцията и контрабандата, за което говорят и резултатите с преизпълнението на бюджета.

Ние сме хората, които припознават нашите европартньори и само заради нас, председателствахме и успешно Европа, както знаете оценката от всички е отличен шест, така че не виждам дори поводи за протести, но естествено в България едни лумпени и селяни решили да ни свалят от власт, ще ви помоля да не ме разсмивате.

Още веднъж заявявам, че нас няма кой да ни свали от власт, нас хората са ни избрали да ни управляват.”

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

4 comments

  • ШИБАНАТА ПЛЯКАНА ЛОЕНА ГЕРБЕРАСКА ПАЧАВРА Е ЗА ЕВТАНАЗИЯ ЗАЕДНО С ОСТАНАЛИТЕ ГЕРБЕРАСИ. КАК С БОРБА С КОНТРАБАНДАТА ЩЕ ПОВИШАВАТ ДОХОДИТЕ БЕЗ ДА ИМА ПРОИЗВОДСТВО. ТАЯ ЛОЕНА СВИНЯ ,НЯМА НИ АКЪЛ НИ ОБРАЗОВАНИЕ , И Е З ЕВТАНАЗИЯ

  • Да Вас хората Ви избраха, но тези които не виждат светлина в тунела, не намериха алтернатива и си останаха вкъщи, вместо да отидат до урните и да гласуват! Голяма гордост, няма що!

  • на протеста когато полицаите започнат да ви бият с палки можете ли да им отвърнете ? в масови мелета участвали ли сте ? с писане на коментарчета нищо няма да стане , ако не се организираме голяма група от хора да се върнем от чужбина в него ден нищо няма да стане , не виждате ли ,че хаглеците викат натовски войници в народното събрание да пазят бойко.

  • Ей, НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ! ПРЕДИ ВСИЧКО СЪМ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ БЪЛГАРИН! ” БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ”! Преди да се направи каквото е да било трябва да има реверсивна алтернатива, която ще бъде глас НАРОДЕН! Глас БОЖИИ! Така слугуваме на опозиционната партия, която ще яхне вълната на недоволството и сериала се завърта отначало! Има човек, който разбира народното недоволство и е солидарен с него! В час е с проблемите на хората и ще направи всичко възможно да ги удоволетвори! Не веднъж го е доказвал! Също е недоволен от беднотията, но е с план за ръст в производителността в икономиката! А при нас вирее: селско стопанство, туризъм и животновъдство! На нашия географски пояс! Не съм привърженик на шоумени и разни плъхчета свързани с властта! Помислете!!! Ще си кажем предложенията и ще решим най-доброто! И тогава НАПРЕД С ВСИЧКИ СИЛИ ” НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ”! 🙂

Вашият коментар