Лиляна Павлова: Пенсионерите да се хванат на работа и така ще решим проблема с работната ръка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според Лиляна Павлова липсата на работна ръка в България и кризата на работодателите можело да се преодолее като се назначават пенсионери на работа за малко пари. Според нея всеки пенсионер можел да се научи да работи, а така и нямало постоянно да мрънкат, че някой им избивал прасетата и получавали малки пенсии.
Като се хванат на работа за 300 – 500 лева и пенсиите ще им стигат и ще си уплътняват времето и няма да седят по цял ден във Фейсбука да си гледат на живо внучетата и да пишат колко сме лоши в Герб и колко лош бил Борисов, който им вдигна пенсиите два, три пъти, но те това не го виждат, защото вярват на Корнелия Нинова и БСП.
Друго, което е коментирала Лиляна Павлова на партийна сбирка на Герб е било, че повечето коментари колко лошо се живеело в България ги правели хора от чужбина, които всяко лято си идвали в България, за да източват здравната ни система, идват защото знаят, че тук е евтино да си лекуват например зъбите, но когато се върнат пак там откъдето са дошли пишат, защото Бойко Борисов не им харесвал и не мислел за техните близки, все едно те мислят, като са в чужбина…
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_413.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар