Лиляна Свинетката: “Утре идват гостите, да не си причиняваме неудобство с фалшиви новини”

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Току що Лиляна Павлова написа в профила си във Фейсбук, публикуваме без редакторска намеса:

” Утре идват гостите и всички трябва да се спрат с фалшивите новини, за да не се излагаме пред тях.

България е оазис на стабилността и трябва да покажем на всички в Европа, че сме водеща сила както икономически така и в технологичен аспект на Балканите.

За първи път Европа ще се председателства от Балканите и всичко това е благодарение на политиката водена от Бойко Борисов и ако не беше той България надали някога щеше да председателства Европа.

Това е гордост не само за нас като партия, това е гордост за цяла България и всеки трябва да се чувства щастлив от факта, че в София и от София всеки Европеец в продължение на шест месеца ще може да гледа как Юнкер и другите европейски лидери седят до Бойко Борисов и слушат речите му, така както ние в Герб и всички българи вече повече от десет години имаме шанса да го правим почти всеки ден.

Основният приоритет на нашето председателство е да направим така че, Европа да бъде силна и обединена, а това както знаете не става с фалшиви новини, затова трябва да спрем с тях.

Особено онези, които с парите на Путин искат да ни злепоставят пред гостите от Европа и да върнат България в ръцете на комунизма и неговите господари от Русия.

Благодарение на Европа, България строи и резултатите и са видими за всички, безработицата е сведена до минимум и само най – мързеливите не искат да работят, затова нека от утре всички отразяваме, колко стабилна и сигурна е България и как няма нищо от което ние Българите да се притесняваме.

Все пак на нас като държава ни е гласувано доверие да управляваме Европа в следващите шест месеца и трябва всички да се съсредоточим и да слушаме какво казва Бойко Борисов, за да не се изложим”

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар