Линда Петкова отваря ВИП ресторант с гурме ястия – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съпругата на Кирил Петков – Линда очевидно е решила да се развия в кулинарен аспект и работи върху откриването на гурме ресторант, пише „Ретро“.

Досега тя въртеше единствено малка кокетна сладкарница на столичната улица „Сан Стефано“. Там се предлагат изцяло здравословни и диетични деликатеси, обаче в заведението е тясно и няма къде човек да седне да изпие дори едно кафе.Много свободно време на канадката, откакто мъжът ѝ постави семейство си на заден план и започна да гради политическа кариера родило в главата й идеята да си отвори ресторант. Тя вече усърдно работила по менюто, което щяло да включва в гурме ястия, основно с морски дарове. Част от рецептите вече били лично тествани дори Линда повиква професионален фотограф, който да ги заснеме за принтирането на менюто. От кадрите се вижда, че в менюто канадката ще предлага две от най-изисканите скъпи и снобски блюда омари и миди Сен Жак. Оскъдните порции от 100 грама започват на цени от 50 лв. в елитните софийски ресторанти. Вероятно и нейният ценоразпис ще бъде в този регистър. Бившата премиерша щяла да внася морските дарове директно от родината си от фирма с доказано качество на продуктите.


Все още обаче не е ясно къде Линда е решила да открие заведението си. Двата варианта били столицата и морският курорт Лозенец, където семейство прекарва летните месеци.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар