Лена

Линда се тресе от ревност. Отслюспването на Лена Общата от „Промяната“ не било доживот. Киро подготвя триумфалното завръщане на своята фаворитка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Любовните катаклизми, преследващи триото Кирил Петков – Линда Петкова – Лена Бориславова, сякаш нямат край. Мечтата на канадската кулинарка веднъж завинаги да се отърве от амбициозната юристка, та да престане да бъде обсъждана зад гърба й, че е рогоноска, не само, че скоро няма да се сбъдне, но я очакват нови, а вероятно и още по-пикантни сплетни и драми.

Защото Кирил Петков не е забравил своята служебна фаворитка и се подготвя за триумфалното й завръщане, научи ПИК.

Както е известно, началникът на кабинета на бившия премиер обяви в края на август, че няма да влиза в предизборните листи на „Продължаваме промяната“. Лена се решила на тази стъпка още след падането на кабинета „Петков“ през юни. Като мотив за (уж) самосиндикалното й отлюспване Бориславова посочи и личните атаки срещу нея.

Както ПИК писа преди дни, истинската причина за отпадането на Лена от битката за новия парламент е само и единствено с пиар цел – хем временното й отсъствие от политическата сцена да замъгли спомените за срамния скандал „Парапетгейт“, хем по същото време гуруто й Кирил Петков да наблегне на предизборните изяви със законната си половинка, барем заблуди провинциалния електорат, че има здраво и сплотено семейство.

През това време Лена Бориславова „лекува“ нараненото си его с обиколки из Версайския дворец в Париж, където е на дълга творческа почивка при сестра си. По всички личи обаче, че Кирил Петков няма никакви намерения да стои твърде дълго разделен от своята любимка и планира под една или друга форма да я върне в екипа си след изборите.

Навред Петков обяснява, че Бориславова е един от най-качествените хора, с които е работил – сигнал, че при първа възможност отново ще я прикотка около себе си.

„Невероятен юрист е тя. Знаете, че беше в класацията на „Форбс“ – „30 под 30″ на младите юристи в Европа. Тя допринесе много за нещата, които направихме. Работата й изискваше да е в течение на всички процеси. А защо е зад борда? Не е зад борда, просто не е част от тази кампания. А това е нейно лично решение. Лена Бориславова винаги ще има покана от нас“, заяви Киро в интервю пред „Уикенд“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар