Линейка №5 бе купена с капачки, Лазар Радков с разяснения за хейтърите – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Докато някакви хора си късаха ризите как повече нямало да събират капачки, щото една непозната жена била написала, че капачките отивали за Украйна, ние вече бяхме направили първата вноска за ДЕТСКА #ЛИНЕЙКА номер 5!

Линейката ще превозва недоносените бебенца и бебенцата в нужда в три области и половина – област СТАРА ЗАГОРА, област ЯМБОЛ и област СЛИВЕН, както и част от област БУРГАС. Това значи освен областните градове и градове като Казанлък, Чирпан, Нова Загора, където също има родилни отделения.Иначе, така и не успях да разбера как така Капчаките са отишли за Украйна, след като миналата година дарихме ТРИ #детски линейки, направихме първата #планинска линейка и взехме джип и почнахме да правим втората. И не само. Плюс, че съвсем скоро ще дарим апаратура за родилните отделения на още две болници в страната. Пък това, че кампанията за Украйна я направихме през съвсем отделна Фондация, през отделна сметка и хората даряваха конкретно за Украйна и това го писахме на петдесет места, е съвсем отделна тема, но както видяхме, доста хора не се интересуват кой знае колко от фактите.


Ще ви кажа аз как преценявам хората.

Има хора, които излизат с истинските си лица.

Има и такива с анонимни профили, създадени преди две седмици.

Има хора, които действат и градят.

Има и такива, които само мрънкат и дават много акъл, но нищо не правят.

Има хора, които помагат, където могат на хора в нужда.

Има и такива, на които най-върховното постижение е да попитат “ама защо помагате на тези, а не на онези”.

Бъдещето се прави само от едните хора.

Тази година ще помогнем на още много болници, ще обучим хиляди деца на първа помощ, ще помогнем на възрастни хора и хора в нужда и още много, много хубави за България неща. Защото българското съзидателно гражданско общество бавно, но сигурно и неумолимо се пробужда.

И ще правим и постигаме все повече!

Заедно.

Лазар Радков, Фейсбук

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар