Липсват ни държавници в държавата и мутрите могат само да ни заличат като народ и нация

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов заяви неотдавна, че той няма какво друго да прави освен да управлява, ако не е във властта той е свършен, но и държавата ни е свършена!

Липсват ни държавници в държавата и мутрите могат само да ни заличат като народ и нация !

Няма я държавата в държавата!
Всички винпроми и заводи, и държавни предприятия ги няма, няма я държавата в държавата вече, защото паралелната държава управлява и другата я залива!

Край с ферми и производството, няма ги фабриките и заводите – продадени, раздадени, нарязани, затворени !
По царско време всичко е било държавно, репарации сме плащали, ама заводи сме имали и са работили, имали сме икономика !

По Комунизма в СИВ никой не ни караше да затваряме заводи и централи, а напротив – всичко още се строеше, да, още се строй и пак за държавата и за народа!

Сега какво е, всичко се разпродаде и раздаде, всичко е унищожено !

Един Бойко ни остана, докато смъртта ни раздели, а смъртта ни е гарантирана като никой нищо не работи, никой нищо не произвежда от една от първите аграрни страни, уви държавата ни днес в бедност се дави и няма как да ни нахрани, а преди можеше всички да са сити и изнасяхме дори храни за Русия и за други страни и така един Бойко ни остана докато смъртта ни раздели, а въпросът е кой ще е първи – ние или той ще си отиде от този свят като него го пазят, гледат, хранят и лекуват като май много може той да издържи, но ние ще си отидем бавно, уви !

Как се изтребва народ и се заличава нация, попитайте Борисов за рецептата как се готви жаба и сами се сетете, ако лампичката светне, ако ли не ще ви казват, че всичко е наред и държавата ни се развива и всичко е супер, а джобът ви как е, хладилникът ви пълен ли е и как оцелявате сами се сетете

Време е или той, или ние, ако не изхвърлим боклука от властта той ще ни изхвърли от света на живите!
И така, ще си мълчим ли докато смъртта ни раздели?

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар