Лицемерието на продажната и крадлива власт, която уби дори зачатъка на демокрация и свобода в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте кадърът по-долу /за съжаление не можах да намеря името на фотографа/, и сега ми кажете, че тук имаме демокрация, свобода, а протестиращите срещу властта са гледани благосклонно и миролюбиво.

Онуй запенено се възмути защо арестували някакъв си руски гражданин в Москва, а когато биеха пред Министерски съвет млади хора, журналисти и момичета, мълчеше като тапир.

Или вече забрави полицеският произвол през лятото, арестите, боя и обгазяването?!?

Катка Външната също се изтакова по въпроса и каза, че всеки имал право на протест срещу управляващите.

Тогава що ни биха, бе, гербава басма такава? Защо съвсем безпричинно полицията, която ви пази, обгази хората още сутринта в деня на първия голям протест в София? Тогава като мишки мълчахте, докато успяхте да разедините протестите. Сега много загрижени за насилието в Русия….

Май забравихте какво се случи. Ще ви го припомним. Явно, за да не мислите за глупости и да правите простотии във външната политика, трябва малко да ви занимаем с вътрешната. И да ви покажем кои са слугите на народа.

Лицемерието на продажната и крадлива власт, която уби дори зачатъка на демокрация и свобода в България, дълбоко ме отвращават. Вижда се кой им дърпа конците.

Вижда се наглостта и арогантността, ведно с пълата увереност, че винаги ще продължи да е така. Само че няма! И тогава се молете само да ви арестуват!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар