Лицемерие: След като получи 12 милиона за стадион, сега Локо-ПД ще дарява 10 хиляди лева за болница

България, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Лицемерието няма граници.
След като получи подарък от 12 милиона лева за стадиона си, непосредствено преди кризата, сега Локо-Пловдив реши да… дарява на болници. 10 хиляди лева.

Тъй като очевидно въпросните 12 милиона все още не са усвоени, по-добре те да се върнат.

Но кой ли мисли за народа. Важен е само Бойко, неговите стадиони и олигарсите, които са се разположили на тях.
Така ръководството на ПФК Локомотив (Пловдив), в лицето на собственика Христо Крушарски, реши да направи жест към една от местните болници в град Пловдив, съобщават от клуба.

“Черно-белите” ще подпомогнат УМБАЛ “Свети Георги”, която от 23 март разкри банкова сметка за набиране на средства за апаратура, консумативи, медикаменти и предпазни средства във връзка с диагностиката и лечението на пациенти с коронавирус.

Като най-голямата болница в страната и ключова за Южен Централен Регион УМБАЛ “Свети Георги” е на първа линия в борбата с Covid-19 и нейните служители безотказно се грижат за заболелите от вируса.

Спортният директор на клуба Георги Иванов заяви за официалния сайт: “Това е един жест, с който да подпомогнем една от най-големите болници в страната и да дадем нашия принос в борбата с Covid-19. Президентът Христо Крушарски ще дари сумата от 10 000 лева за нуждите на лечебното заведение. Говорихме индивидуално с всеки футболист за намаляване на заплатите, като всички се съгласиха. С част от тези пари ние ще подпомогнем УМБАЛ “Свети Георги”. Всички се надяваме това да отмине по-бързо и да се завърнем към нормалния си начин на живот”.
Всеки може да се включи в събирането на даренията на следната банкова сметка:
IBAN: BG25SOMB91301011684105
BIC: SOMBBGSF
Общинска банка, филиал Пловдив
Основание: За закупуване на апаратура, медикаменти и други за превенция и лечение на COVID-19.
Източник: БНР

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар