Лицето на дявола се появи над горяща Австралия и изплаши цял свят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очаквано в новините от горящия островен континент Австралия се включиха и предположения за свръхчовешка намеса. Мъж, който се бори с огнената стихия, снима пламъците. На една от снимките той открива лицето на дявола и споделя, че странни неща се случват покрай огъня.

Крейг Калверт публикува фотото от щата Виктория в социалните мрежи. Мъжът заедно с още съседи и приятели се борят да спасят семейната ферма от пламъците. „Ние се борихме с огъня, приближаващ се до фермата около 13 часа, когато внезапно бях ударен няколко пъти от мистериозни огнени топки. Тя сякаш скачаха между клоните на дърветата. Реших, че халюцинирам. Но бях много изненадан, когато на една от снимките, които направих, видях лицето на дявола. Показах снимката на баща си и на някои други стопани. Всички веднага възкликнаха: „Боже, това е лицето на дявола”.

Мнението на интернет потребителите е разделено. Някои, точно като Крейг Калверт, напълно признават, че видението на сатаната е възможно, защото адът в Австралия е дело на дявола. Скептиците считат, че образът е само параноична илюзия, която е резултат от уплахата на хората.

На снимката страшното лице се вижда без никакво въображение. Може би не се появява случайно, а зад него има нещо истинско, макар и не материално. Европейски потребители на социалните мрежи коментират, че някога в Австралия са изпращани на заточение затворници и отрицателната енергия от техните мисли и съдби сега „си връща” на континента.

loading…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар